Acasă

Power Back-up Services, ofera produsele celor mai mari companii din domeniu energetic, leaderi mondiali in domeniile in care activeaza.

Structurata in trei mari activitati, compania furnizeaza urmatoarele produse si servicii:

- Servicii de consultanta, studii si servicii inainte de vanzare.
Suntem mandri sa va putem oferi servicii de consultanta pentru problemele legate de caderi de tensiune sau de fluctuatiile acesteia, astfel incat dumneavoastra sa puteti lua decizia cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnic si financiar

- Vanzare, instalare si comisionare pentru orice produse electronice de putere.

- Servicii post-vanzare, incluzand dar fara a ne limita la urmatoarele activitati: servicii de reparatii ale echipamentelor livrate de compania noastra care au iesit din perioada de garantie; contracte de mentenanta preventiva; contracte de mentenanta pentru echipamentele vandute de alti furnizori ai dumneavoastra, pentru a va asigura de functionalitatea echipamentelor pe care le detineti 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an.

- Compania Power Back-up a dezvoltat și produs echipamente UPS, monofazate în tehnologie online cu dublă conversie, cu puteri cuprinse între 1KVA și 10KVA atât în format rackabil cât și turn.
În prezent compania este implicată în dezvoltarea și producția de UPS-uri trifazate pe care sperăm că le vom lansa până la finalul anului 2018

Ambitia noastra este de va oferi satisfactie garantata si de a mentine increderea permanenta la un nivel ridicat pentru lunga lista de parteneri cu care am lucrat. Numarul de instalari si contracte de mentenanta cu parteneri ce activeaza in domenii critice unde disponibilitatea echipamentelor este pe primul loc, ne califica ca un partener de incredere care este interesat intotdeauna de un parteneriat de durata.