Servicii

Reparatii, post-garantite, contracte de mentenanta preventiva multibrand

Cu o echipa de tehnicieni extrem de bine pregatiti care anual sunt instruiti in laboratoarele celor mai mari producatori de echipamente UPS, compania noastra ofera servicii de reparatie la cerere, servicii de post-garantie sau servicii de mentenanta preventiva pentru orice brand atat pentru echipamente monofazice dar mai ales trifazice. Conceputul de service multibrand va ofera garantia ca investitia initiala nu are de suferit. Brandurile pentru care va putem oferi contracte de mentenanta sunt: ABB, Newave, Delta, ARTRonic, APC, Socomec, Eaton, Astrid, Inform, AEG, etc. La cerere va putem furniza referintele noastre.

Consultanta, studii inainte de vanzare

Suntem mandri sa va putem oferi servicii de consultanta pentru problemele legate de caderi de tensiune sau de fluctuatiile acesteia, astfel incat dumneavoastra sa puteti lua decizia cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnic si financiar.

Numai plecand de la o solutie de electroalimentare bine planificata puteti reduce semnificativ costurile investitiei initiale cu instalatia electrica, si elimina ulterior neplacerile create de o pana de curent. Putini aleg sa apeleze de la bun inceput la specialisti. In baza unui contract de consultanta, va putem oferi solutia corecta din punct de vedere electric pentru cladirea sau echipamentele Dumneavoastra. Power Back-up Services va alege intotdeauna solutia optima tehnico-financiara pentru fiecare aplicatie sau instalatie pe care o aveti. Fiind o companie “multi-vendor” solutia aleasa de specialistii nostri va fi intotdeauna aleasa in functie de interesul Dumneavoastra si nu al producatorului unui echipament anume.

Criterii privind consumul, redundanta, necesitatea folosirii unui transformator de izolatie sau calculul unitatii de climatizare sau a grupului generator pe care tocmai va pregatiti sa il achizitionati sunt componente ale unui puzzle deja descifrat de specialistii nostri dispusi intotdeauna sa va ofere solutia optima.